El curs passat, 2019/20, es va iniciar el Pla d’Educació Digital de Catalunya (PEDC). Aquest pla inicialment estava previst per 5 anys però les necessitats digitals degudes a la crisi sanitària mundial l’han accelerat. Les possibilitats que ens obre aquest nou pla són immenses.

Els nous equipaments que hem de rebre seran un revulsiu per facilitar la millora de la competència digital de l’alumnat i del professorat, tot plegat, per millorar en tots els sentits.

A la pàgina Pla d’Educació Digital i Estratègia Digital de Centre anirem actualitzant els continguts que s’hi relacionen per tal de poder-ho gestionar el millor possible. Aquesta pàgina ens serà de referent per tal de poder estructurar els recursos i les gestions que fem lligades a l’àmbit digital. ⬇⬇

Pla d’Educació Digital i Estratègia Digital de Centre

Seguirem avançant per tal de poder avançar en l’estratègia digital de centre amb il·lusió.

Comparteix: